Salg og service

Egen butikk med salg av deler og utstyr

Mekanisk verksted

Vi utfører alle typer reparasjoner for landbruk og anleggsmaskiner

Ledig stilling nå!

SØKES – Sveiser/Platearbeider/Mekaniker 

Vi ser etter en person som er fleksibel og arbeidsom, hovedsakelig til sveising, konstruksjons- og platearbeid, samt litt mekanisk arbeid. Gjerne med erfaring fra dreiing/maskinarbeid, samt litt elektrisk arbeid på maskiner. Førerkort kl. BE  (gjerne med C1E)

Vi har en utstrakt oppdragsmengde for entreprenør og anleggsbransjen, vår lokasjon er midt mellom Stokmarknes og Sortland.

Vi tilbyr: Fast jobb 100% stilling. Godt arbeidsmiljø med mulighet for videreutvikling. Forsikringsordning og lønn etter avtale. Legg ved kopi av attester/sertifikater. For stillingen kreves erfaring, gode samarbeidsegenskaper, evne til å arbeide selvstendig og god ordenssans.

For mer informasjon om denne stillingen, vennligst ta kontakt med daglig leder
Jan Grønbeck på telefon 91 17 16 00 eller send en søknad til post@powerfarming.no

Søknadsfrist 29. mai 2017

———————–

Power Farming er et regionalt og lokalt verksted for dele-salg og reparasjoner samt service av landbruks og anleggsmaskiner med utstyr til disse sektorene. Vi har over 30 år i denne bransjen.

Power Farming reparerer også en rekke merker av traktorer/anleggsmaskiner og utstyr. Samtidig har vi egen butikk med salg av deler og rekvisita til bransjen.

Mekanisk verksted

Mekanisk verksted
Vårt verksted med ansatte står klare for de fleste oppgaver og utfordringer. Vi utfører reparasjoner på det meste av anleggs og landbruksmaskiner samt tilhørende utstyr.

Traktorer

Traktorer
Vi reparerer en rekke merker av traktorer/anleggsmaskiner og utstyr til disse. Delelager for Kubota er også i vårt sortiment. Ta en kikk innom oss for mer informasjon.

Maskiner og redskap

Maskiner og redskap
Utstyr i denne bransjen trenger ofte reparasjon eller service. Vi bygger også hjullaster og gravemaskin-skuffer, samt leverer slitedeler til det meste av denne typen maskinpark.