Traktorer

Vi selger og reparerer en rekke merker av traktorer/anleggsmaskiner med utstyr til disse. Delelager for Kubota er også i vårt sortiment.

Vi er forhandler av alle Snowline-produkter

Ta en prat med oss om ditt behov

Palms container og krokløfthenger

Skogsmaskiner/kraner og tømmerhenger

Vi leverer alle Krone produkter

Vi finner rett løsning for ditt behov

Vi leverer alle typer Krone-hengere

Salg av merkene Deutz-Fahr, Zetor, Iseki, og Krone

Og alle produktene til Hcp ringen. Egen butikk med salg av deler og utstyr, velkommen.

Lang sveiseerfaring

Vi skjærer og sveiser skuffer og bommer på anleggsmaskiner.

Mekanisk verksted

Vi utfører også alle typer reparasjoner for landbruk og anleggsmaskiner

Mekanisk verksted

weldingAv aktuelle oppdrag vi utfører:

Alle typer reparasjoner av landbruks og anleggsmaskiner samt tilhørende utstyr. Reparasjon av annet anleggsutstyr. Vi produserer også på bestilling hjullaster og gravemaskinskuffer, samt leverer på bestilling metallkonstruksjoner etter tegning og «mål-speck» fra vår CNC styrte skjæremaskin.
Vi tar også oppdrag og eventuelt vedlikehold ute i » felten» etter nærmere avtale. Ta kontakt for mer informasjon og spørsmål dere måtte ha.

Skuffereparasjoner

Vi har også utførte en overhaling av denne skuffen som er ca. 7,5 m3 og veier ca. 10 tonn for Secora. Her overhalte vi skuffen og takker for oppdraget.. Dere finner flere bilder fra denne operasjonen under her, klikk på bildene for stor versjon.

Større reparasjons- og vedlikeholdsoppdrag

Vi har utført store reparasjonsoppdrag for flere kunder på stort anleggsutstyr, samt landbruksmaskiner. Disse operasjonene er tilrettelagt sammens med kunden og ut fra behov til bruk av skadet/havarert utstyr. Oppdraget skjer som regel ved vårt verksted. Vi ser disse oppdragene og vår kompetanse som en nyttig «mix» og det gir hele tiden utfordringer.

Motorisert slangeopptrekker for brønnvasking

Vi fikk i oppdrag og produsere en motorisert slangetrekker for Nordnorsk Brønnboring. Denne skulle monteres på en motorisert Honda trillebår og skulle ha regulert trekk-kraft, eget agregat, lys, og hydraulisk opptrekk med plass til 150 mtr slange. Vi fikk via kunden en skissert dialog og gikk til verks utfra de mål og plass denne motoriserte trillebåren hadde. Slangetrekkeren brukes ved generell brønnvask og spyling av disse. Resultatet ser dere i bildene vedlagt. I tillegg ble det produsert en egen vaskeenhet som ved opptrekk rengjør slangen FØR den trekkes på trommelen. Vi takker for oppdraget.

 

Mekanisk verksted

Mekanisk verksted
Vårt verksted med ansatte står klare for de fleste oppgaver og utfordringer. Vi utfører reparasjoner på det meste av anleggs og landbruksmaskiner samt tilhørende utstyr.

Traktorer

Traktorer
Vi selger og reparerer en rekke merker av traktorer/anleggsmaskiner og utstyr til disse. Ta en kikk innom oss for mer informasjon.

Anleggsmaskiner/redskap

Anleggsmaskiner/redskap
Vi er servicepunkt for KOBELCO i Lo/Ve. Her bygger vi også hjullaster og gravemaskin-skuffer, samt leverer slitedeler til maskinpark.